top of page

„Паривартан" - Време за промяна Кратко въведение в йога екологията




 

ДАТА: 17 март 2024, (неделя)

КЪДЕ: Онлайн през Zoom

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 8:45 – 10:15 часа

РЕГИСТРАЦИЯ: Моля да попълните формата тук:



ТАКСА: 30 лева

 


*Програмата ще бъде на английски език. Няма да има превод онлайн, но в йога центровете на „Сита Рам“ и на БЙА ще има превод за участниците там.

 

За заплащане на такса за участие може да направите на място по време на йога практиките при Ани Павлова, като се свържете с Камен Алексиев (Atmashuddhi) на тел. 0887 023420 или в зала Vivacom Art Hall Oborishte 5, на ул. Оборище 5 с предварително обаждане на Албена Атанасова (Atmadhara) на тел. 0886 102564.

Освен заплащане на таксата трябва да се регистрирате и онлайн на адрес:

 

В деня преди програмата, на посочения от вас имейл, ще изпратим съобщение с необходимата информация за включване към ZOOM срещата. 

 

 

ЗА КУРСА: 

Йога Екология е йогийският и ведически начин за водене на екологичен начин на живот в хармония с майката природа - Пракрити.

В тази кратка въвеждаща сесия ще бъде въведена науката Йога Екология. Ще изследваме аспекти на йогийския начин на живот, нагласи и практики, които могат да ни помогнат да се свържем отново с майката природа в ежедневието си и да ни насочат да живеем прост, хармоничен и здравословен живот не само за нас самите, но и за обществото и всички други видове на земята.

Този курс по Йога Екология и начин на живот е за начинаещи и опитни йога практикуващи.

 

ВОДЕЩ:

Свами Прембхава Сарасвати (бакалавър по екологични науки – Университет Нюкасъл и магистър по приложна йогическа наука – Бихар Йога Бхарати, Индия) учи и преподава йога екология в Ganga Darshan Vishwa Yoga Peeth в Мунгир, Индия от 1996 г.

От 2017 г. тя преподава йога екология и начин на живот, посещавайки йога центрове по целия свят. Тя е силен привърженик на околната среда и подчертава малките промени, които всеки човек трябва да направи в ежедневието си, за да живее йога всеки момент и чрез йогийски начин на живот да живее екологично.

Тя е автор на книгите от поредицата “Джанани” Йога Екология и начин на живот.

 

Този курс ще се основава на книгата „Паривартан – време за промяна“, която и може да бъде намерена безплатно в приложението Satyam Yoga Prasad.

 

Очакваме ви!

bottom of page