top of page

Yoga Outreach 2023

Screenshot_4.png

Йога Outreach 2023 е инициатива, посветена на 100-годишнината от рождението на Шри Свами Сатянанда Сарасвати.

Йога Outreach 2023 е разнообразна палитра от събития, чрез които отдаваме нашия скромен принос за установяване на цялостно физическо, емоционално и духовно здраве на всеки, за постигане на мир, щастие и изобилие в семейството, общността и света, в който живеем. 

С любов, отдаденост и безкрайна благодарност към Свами Сатянанда, който запали светлината на йога в сърцата ни!

Гуру Пурнима 2023

Йога Център "Сита-Рам" посвещава този албум от киртани на 100-годишнината на Свами Сатянанда Сарасвати по повод честването на Гуру Пурнима 2023.

Пеенето на божественото име заразява с безкрайна сила, емоция и любов и отразява чувството на бхакти, радост и екстаз на аспиранта към Гуру и Бог.

С преклонение към нашите Гуру - Свами Шивананда, Свами Сатянанда и Свами Ниранджанананда, изразяваме нашата благодарност и дълбока преданост.

Със санкалпа за здраве, щастие и хармония.

powerpoint2.jpg

Йога за здраве, щастие и хармония

С радост споделяме първото издание на "Йога за всеки".  В него бяха вкючени лекционна и практическа част от древната традиция на йога, с което успяхме да направим първи стъпки към живот в здраве, щастие и хармония.

Програмата е с отворени йога срещи, лекции и класове.

viber_image_2023-03-19_19-23-06-975.jpg

Йога екология

С обич, грижа и уважение към Майката Земя и цялата нейна благодат, през цялата 2023 г, ще провеждаме серия от срещи и работилници с всички, който имат желание да заживеят в хармония с природата, да я поканят в своя дом и квартал, да се погрижат за нея като засадят дърво, почистят извор или просто жадуват да се свържат с красотата, мира и хармонията в себе си и в целия заобикалящ ни свят.

Повече информация за международната програма на Yoga Outreach 2023 може да намерите на официалния сайт на Bihar School of Yoga, Индия - www.biharyoga.net/yoga-outreach.php

bottom of page