top of page

Курс по пеене на мантри със Свами Прембхава Сарасвати




С радост бихме искали да ви съобщим за предстоящия Курс по пеене на мантри със Свами Прембхава Сарасвати. Курсът е с времетраене 1 час седмично в неделя сутрин.

 

ДАТИ НА КУРСА:

·      24.03.2024

·      31.03.2024

·      14.04.2024

·      21.04.2024

·      28.⁠ ⁠04.2024

·      12.05.2024

 

КЪДЕ: Онлайн през Zoom

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 9:00 – 10:00 часа

ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: Моля да попълните формата тук: 


 

 

ТАКСА: Таксата за курса (общо 6 класа) е 120 лева.

 

Курсът ще бъде на английски език. Няма да има превод онлайн, но в йога центровете на „Сита Рам“ и на БЙА ще има превод за участниците там.

 

За заплащане на такса за участие може да направите на място по време на йога практиките при Ани Павлова, като се свържете с Камен Алексиев (Atmashuddhi) на тел. 0887 023420 или с предварително обаждане на Лиляна Тонева (Tattwa Darshi) на тел. 0887 093776.

 

Освен заплащане на таксата трябва да се регистрирате и онлайн на адрес:

 

 

В деня преди курса, на посочения от вас имейл, ще изпратим съобщение с необходимата информация за включване към ZOOM срещата. 

 

За повече информация посетете сайта www.yoga-sitaram.org   или   www.yogabg.com

 

__________

ЗА КУРСА:

Музиката притежава огромна сила, тъй като звукът сам по себе си е вибрация и влияе върху цялата ни личност. Мантрите са свещени звуци, разкрити на йогите и ришите от древни времена в дълбоки състояния на медиация.

Когато пеем тези древни мантри, ние се свързваме с по-високи вибрации и по този начин изчистваме нашата прана или енергия и събуждаме по-дълбоките духовни сили в себе си.

В този клас ще пеем подбрани древни мантри.

 

Необходими книги: 1) Siddha Stotra Mala

                                      2) Siddha Prarthana

 

Може да ги намерите безплатно в приложението Satyam Yoga Prasad.

 

ВОДЕЩ:

Свами Прембхава Сарасвати (бакалавър по екологични науки – Университет Нюкасъл и магистър по приложна йогическа наука – Бихар Йога Бхарати, Индия) учи и преподава йога екология в Ganga Darshan Vishwa Yoga Peeth в Мунгир, Индия от 1996 г.

От 2017 г. тя преподава йога екология и начин на живот, посещавайки йога центрове по целия свят. Тя е силен привърженик на околната среда и подчертава малките промени, които всеки човек трябва да направи в ежедневието си, за да живее йога всеки момент и чрез йогийски начин на живот, да живее екологично.

Тя е автор на книгите от поредицата “Джанани” Йога Екология и начин на живот.

Музиката и пеенето на мантри са нейният специален интерес и страст. Тя преподава пеене на мантри в продължение на много години и е участвала в записите и продукцията на серията Siddha Stotram и други дискове с мантри, които се намират в Satyam Yoga Prasad.

 

Очакваме ви!

bottom of page