top of page

Yoga Outreach 2023

Screenshot_4.png

Йога Outreach 2023 е инициатива, посветена на 100-годишнината от рождението на Шри Свами Сатянанда Сарасвати.

Йога Outreach 2023 е разнообразна палитра от събития, чрез които отдаваме нашия скромен принос за установяване на цялостно физическо, емоционално и духовно здраве на всеки, за постигане на мир, щастие и изобилие в семейството, общността и света, в който живеем. 

С любов, отдаденост и безкрайна благодарност към Свами Сатянанда, който запали светлината на йога в сърцата ни!

eventfb_1920_1005_YOga-for-evryone3.jpg

Йога за всеки

С радост, обич и специално внимание споделяме знанието и практиките на йога за постигане на здравословен, пълноценен и изпълнен с радост живот за всеки.

Очаквайте пролетната програма за отворени йога срещи, лекции и класове за млади родители, деца и младежи...

istockphoto-1367117489-170667a.jpg

Йога и щастие

С обич и специално внимание споделяме изобилието на йога и живота с всички, които имат нужда от допълнителна подкрепа, вдъхновение и сила за живот.

Очаквайте програма за йога събития носещи усмивка, надежда, топлина и щипка любов на най-уязвимите членове в нашето общество, защото вярваме, че щастието е пълно, само когато е споделено.

viber_image_2023-03-19_19-23-06-975.jpg

Йога екология

С обич, грижа и уважение към Майката Земя и цялата нейна благодат, през цялата 2023 г, ще провеждаме серия от срещи и работилници с всички, който имат желание да заживеят в хармония с природата, да я поканят в своя дом и квартал, да се погрижат за нея като засадят дърво, почистят извор или просто жадуват да се свържат с красотата, мира и хармонията в себе си и в целия заобикалящ ни свят.

Очаквайте програма на събитията.

Повече информация за международната програма на Yoga Outreach 2023 може да намерите на официалния сайт на Bihar School of Yoga, Индия - www.biharyoga.net/yoga-outreach.php

bottom of page